Biszkopt
12 łyżkek otrębów owsianych/płatkow blyskawicznych
4 łyżki kakao
słodzik
3 jajka
2 łyżeczki proszku do pieczenia
5 łyżkek jogurtu naturalnego 0%
Nadzienie
250g twarogu półtłustego
3 łyżki jogurtu naturalnego 0%
aromat waniliowy
150-200g rodzynek
odzywka białkowa
Nagrzej piekarnik do 180ºC, wymieszaj wszystki składniki na biszkopt i wylej do orkągłej tortownicy, piecz ok 25min.
W misce rozgnieć dokładnie (można zmielić) twaróg, pózniej dodaj resztę składników. Wszystko dokładnie wymieszaj.
Po upieczeniu przekroj biszkopt i nałóż nadzienie do środka. Jak całość ostygnie wsadz do lodówki na 1-2 godz.
2025 © All Rights Reserved.
Ta strona używa plików Cookies. Proszę zapoznać się z celem ich używania i możliwościami zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej »
Zamknij