5.0
Białko
44.0
Węglowodany
17.0
Tłuszcze
348
Rodzaj ciastka składającego się z ciasta francuskiego i kremu waniliowego. Czy wiesz, że: w Polsce na napoleonkę mówi się kremówka,w Krakowie napoleonką jest ciastko z kremem z białek,domowa napoleonka ma nadzienie z mleka, cukru, masła i jajek.
Nie możesz stać się numerem jeden z dnia na dzień ani nawet w ciagu kilku lat… Będziesz przegrywać wiele biegów i musisz to zaakceptować, wyciągnąć z tego wnioski i wierzyć, że wygrasz następnym razem, biorąc pod uwagę, że masz szansę następnym razem znów przegrać... Cały czas musisz wierzyć, że następny raz wygrsz…aż do dnia, kiedy to się stanie.
Paula Radcliffe
2025 © All Rights Reserved.
Ta strona używa plików Cookies. Proszę zapoznać się z celem ich używania i możliwościami zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej »
Zamknij