Bagietka Produkty zbożowe

 

Rodzaj długiego i cienkiego pieczywa inaczej zwany również bułką paryską. Czy wiesz, że: skóra bagietki powinna być złocista i chrupiąca, wnętrze białe i miękkie, a sama bagietka po ściśnięciu powraca do pierwotnego kształtu. Jest to jedno z kryteriów oceny jakości tego rodzaju produktu,bagietka doskonale smakuje przyrządzona na ciepło z dodatkiem masła czosnkowego lub ziołowego,krucha bagietka idealnie uzupełnia i podkreśla smak serów pleśniowych. Świetnie nadaje się na kolację z deską serów i winem. 

6.0

Białko

46.0

Węglowodany

0.0

Tłuszcze

217

Kcal

 

Wegetariański: NIE

Bagietka
Produkt znajduje się w naszej bazie.


 

Ta strona używa plików Cookies. Proszę zapoznać się z celem ich używania i możliwościami zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej »

Zamknij