Margaryna Nabiał, jaja, tłuszcze

 

Produkt spożywczy wytwarzany z olejów roślinnych. Czy wiesz, że: w badaniach wykazano, że spożywanie 2g niektórych stanoli i steroli dziennie dodawanych do niektórych margaryn obniża poziom złego cholesterolu o 10%,wielonienasycone kwasy tłuszczowe zawarte w margarynie pomagają zapobiegać chorobom serce, miażdżycy oraz nowotworami,należy unikać margaryn tzw. twardych, ponieważ nie są one korzystne dla naszego zdrowia.

0.0

Białko

0.0

Węglowodany

55.0

Tłuszcze

500

Kcal

 

Wegetariański: NIE

Margaryna
Produkt znajduje się w naszej bazie.


 

Ta strona używa plików Cookies. Proszę zapoznać się z celem ich używania i możliwościami zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej »

Zamknij