Jajko gotowane z żółtkiem (50g) Nabiał, jaja, tłuszcze

 

Jajko kurze. Czy wiesz, że: przysmakiem w Chinach są stuletnie jaja. Chińczycy sądzą, że im dłużej jajo jest przechowywane tym jest bardziej smaczne,jajka zawierają bardzo cenny enzym cystatynę, który pozwala zapobiegać paradontozie, chorobom skórnym oraz powstawaniu komórek nowotworowych,żółtko jaj zawiera przeciwciała, które są niezwykle pomocne w leczeniu wielu schorzeń, zwłaszcza chorób przewodu pokarmowego. 

6.3

Białko

0.6

Węglowodany

5.3

Tłuszcze

78

Kcal

 

Wegetariański: TAK

Jajko gotowane z żółtkiem (50g)
Produkt znajduje się w naszej bazie.


 

Ta strona używa plików Cookies. Proszę zapoznać się z celem ich używania i możliwościami zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej »

Zamknij