Wołowina duszona/pieczona chuda Mięso, wędliny, drób

 

Wołowina należy do najwartościowszych mięs pod względem wartości odżywczych, o czym decyduje podstawowy skład chemiczny oraz zawartość składników egzogennych. Wołowina jest mięsem średnio kalorycznym - wartość kaloryczna wołowiny zależy od tego, ile jest w niej tłuszczu. Przy obecnych tendencjach żywieniowych w kierunku obniżenia poziomu energetycznego żywności, czynnik ten odgrywa istotną rolę.

24.1

Białko

15.5

Węglowodany

0.0

Tłuszcze

235

Kcal

 

Wegetariański: NIE

Wołowina duszona/pieczona chuda
Produkt znajduje się w naszej bazie.


 

Ta strona używa plików Cookies. Proszę zapoznać się z celem ich używania i możliwościami zmiany ustawień Cookies w przeglądarce. Czytaj więcej »

Zamknij